Новини

Протягом минулого року та з початку поточного на Херсонщині перевірено 22 виробничі об'єкти ТОВ «Альянс-Холдинг», ПП «Нафтататтрейдер-ВР», ТОВ «БЕЛ ОІЛ», ПП «Фея», ПП «ОККО-Нафтопродукт» та ПП «Нафтовий союз». Під час обстежень виявлено 47 порушень нормативно-правових актів з охорони праці, до адміністративної відповідальності притягнено 7 посадових осіб, з них 5 перших керівників.

Основна увага під час перевірок приділяється питанням безпеки та належного обслуговування обладнання; працездатності систем блокувань та дихальної арматури; стану резервуарного обладнання, систем зачищення, технологічних трубопроводів, ємностей, паливно-роздавального та іншого обладнання. Також державні інспектори перевіряють забезпеченість підприємств нормативно-правовими актами з безпечної експлуатації автозаправних станцій та проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці.

Більшість виявлених порушень стосується недоліків під час проведення газонебезпечних робіт, які виконуються без оформлення наряду-допуску, а також недотримання періодичності зачищення і діагностування резервуарів.

Державні інспектори відзначають, що в цілому стан охорони праці та промислової безпеки на перевірених підприємствах контролюється широко розгалуженими централізованими відомчими структурами з охорони праці. Стан технологічного обладнання переважно є задовільним.

Перевірки тривають.




До списку новинВпередНазад