Новини

У рамках відзначення та проведення заходів з нагоди Всесвітнього дня охорони праці у Рівненській області організаційним комітетом організовано та проведено урочисту нараду на якій нагороджено представників служб охорони підприємств області у номінації «Кращий працівник у сфері охорони праці на підприємстві».

Організаційний комітет, при визначенні переможців враховував різні критерії, проте основні з них — створення безпечних умов праці, впровадження системи управління охороною праці та відсутність травматизму на підприємствах області.

За сумлінну працю на ниві збереження життя та здоров'я працівників номінанти нагороджені Почесними Грамотами Федерації профспілок Рівненської області та Подяками Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Рівненській області.

Почесними Грамотами Федерації профспілок Рівненської області нагороджено:

Дячука Ігоря Віталійовича — заступника директора ТДВ «Рівненський ДБК»;

Натяжко Валентину Володимирівну — інженера з охорони праці КЗ «Рівненська обласна клінічна лікарня» Рівненської обласної ради;

Постульжук Володимира Олександровича — начальнику служби охорони праці УДППЗ«Укрпошта».

Оголошено Подяки Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Рівненській області:

Кавуну Сергію Івановичу — начальнику відділу охорони праці ПрАТ «Консюмерс-Скло-Зоря»;

Романчук Тамарі Яківні — інженеру з охорони праці КП «Здолбунівводоканал»;

Шерстюку Андрію Костянтиновичу — заступнику директора з охорони праці ТОВ ККНК «Технобуд».

Прес-служба територіального управління




До списку новинВпередНазад