Новини
Питання щодо анулювання дозволу у ТОВ «Ліфтек-К» розглянуто на колегії теруправління у зв'язку з порушенням підприємством вимог законодавства про охорону праці під час виконання робіт підвищеної небезпеки, внаслідок чого загинув електромеханік з ліфтів.



На засіданні поінформовано про причини настання нещасного випадку, а саме: незастосування засобів індивідуального захисту (запобіжного пояса) під час проведення робіт з монтажу ліфта над неперекритим настилами прорізом ліфтової шахти.

Також зазначено супутні причини: використання засобу підмащування, яке виконане з підручних та неякісних матеріалів (з трьох незакріплених між собою дощок), порушення трудової та виробничої дисципліни — перебування постраждалого у стані алкогольного сп'яніння.

За результатами розслідування, особами, дія або бездіяльність яких призвела до нещасного випадку визнано директора ТОВ «Ліфтек-К» Євгенія Карпенка. Він не вжив заходів щодо організації безпечного проведення робіт з монтажу обладнання ліфтової шахти.

Оскільки причини настання нещасного випадку, пов'язані з порушенням ТОВ «Ліфтек-К» умов дозволу колегією прийнято рішення про його анулювання.

Прес-служба територіального управління



До списку новинВпередНазад