Новини

Територіальним управління Держгірпромнагляду у Житомирській області на виконання плану роботи на 2014 рік проведено перевірки дотримання вимог безпеки під час проведення весняно-польових робіт суб'єктами господарювання агропромислового комплексу.

Перевірками були охоплені 14 сільськогосподарських підприємств Андрушівського, Брусилівського, Новоград-Волинського, Овруцького, Ружинського, Червоноармійського та Черняхівського районів.

Проведеними перевірками виявлено понад 100 порушень нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки.

Зокрема встановлено, що керівники та посадові особи підприємств не пройшли навчання і перевірку знань з питань безпечного ведення робіт; не проводяться перед виїздом на лінію передрейсові медичні огляди працівників; не проводяться передрейсові технічні огляди транспортних засобів та техніки; тракторні причепи не обладнані стоянковими гальмами і страхувальними ланцюгами; завантаження сівалок проводиться при ввімкненому двигуні трактора та інші.

За результатами проведених перевірок до адміністративної відповідальності із накладанням штрафу притягнуто 18 працівників, в тому числі 6 керівників перевірених підприємств.

Територіальним управлінням встановлено контроль за виконанням виданих приписів та усуненням виявлених під час перевірок порушень.

Прес-служба теруправління




До списку новинВпередНазад