Новини

На засіданні колегії теруправління Держгірпромнагляду у Вінницькій області, яка пройшла 14 травня, було проаналізовано стан готовності Вінницьких атракціонів до роботи в літній період 2014 року. Нагадаємо, що відповідно плану роботи теруправління протягом квітня-травня поточного року були проведені перевірки 31 атракціону підвищеної небезпеки та 6 дитячих атракціонів.

Під час проведення перевірки готовності субєктів господарювання, які експлуатують атракціонну техніку у Вінницькому центральному парку культури і відпочинку ім. Горького встановлено, що 27 атракціонам проведено технічні огляди уповноваженою організацією. Атракціонам, які відпрацювали термін експлуатації проведено технічне діагностування. Інженерно-технічні працівники та обслуговуючий персонал у встановленому порядку пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці.

Всі суб'єкти господарювання, які експлуатують атракціони, за винятком атракціонів встаноленеих в м. Гайсин, отримали дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки.

Разом з тим атракціонам, які експлуатує КП Крижопільський державний парк культури і відпочинку вийшов термін наступного технічного діагностування та позачергові технічні огляди.

Експлуатація атракціонів знаходиться під постійним контролем Держгірпромнагляду.

Членами колегії була дана оцінка роботи, яка проводиться на підприємствах щодо дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та прийнято відповідне рішення.

Прес-служба теруправління

Держгірпромнагляду у Вінницькійобласті




До списку новинВпередНазад