Новини
У приміщенні відділення виконавчої дирекції Фонду страхування від нещасних випадків на виробництві у м. Іллічівськ відбулося засідання «круглого столу» за темою «Безпечне проведення фарбувальних робіт: нові Правила охорони праці». Від територіального управління Держгірпромнагляду в Одеській області у роботі круглого столу взяв участь головний державний інспектор державної інспекції нагляду в будівництві, гірничодобувній промисловості, за об'єктами котлонагляду та підіймальними спорудами Ю. Проскуровський.
Нові «Правила охорони праці під час фарбувальних робіт» затверджені наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 26.11.2013 року та набрали чинності 08.01.2014 року.
Для проведення механізованих фарбувальних робіт із застосуванням пневматичного апарату передбачається використання посудин, що працюють під тиском (компресорів). Посудини, що працюють під тиском понад 0,05 МПа, входять до переліку машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, на виконання робіт якими необхідно отримувати дозвіл від територіального органу Держгірпромнагляду.
Додержання працівниками підприємств нових «Правил охорони праці під час фарбувальних робіт» є запорукою безпечної та безаварійної праці.



До списку новинВпередНазад