Новини

Авторів кращих робіт, які було відібрано у трьох вікових групах, їх батьків та вчителів запросили до круглого столу у Федерації профспілкових організацій Чернігівської області.

Присутні на заході представники територіального управління Держгірпромнагляду у Чернігівській області, управління освіти Чернігівської міської ради та Федерації профспілкових організацій Чернігівської області подякували учасникам, а також їх батькам та педагогам за участь у конкурсі, який проводиться в області вже втретє.

Школярам, які зайняли перші три місця у своїх вікових групах, було вручено грамоти та цікаві подарунки. На завершення програми організатори почастували дітей солодощами та фруктами, а також побажали їм подальших успіхів у навчанні та творчості.

Як підкреслив заступник начальника державної інспекції нагляду в промисловості та за об'єктами підвищеної небезпеки теруправління Костянтин Клименко, охорона праці є невід'ємною частиною життя кожної дорослої людини. Але до майбутньої безпечної та успішної праці необхідно готуватись заздалегідь, ще у шкільні роки. Тож, конкурс дитячого малюнку є способом зробити для школярів пізнання основних засад охорони праці не тільки корисним, але й цікавим.




До списку новинВпередНазад