Новини

28 березня відбулось засідання «круглого столу» з питань промислової безпеки на державному підприємстві «Макіїввугілля». У зустрічі взяли участь фахівці теруправління Держгірпромнагляду у Донецькій області та керівники служб охорони праці ДП «Макіїввугілля».

Під час засідання було розглянуто стан охорони праці на вугільних підприємствах Донеччини і безпосередньо на підприємствах ДП «Макіїввугілля», причини нещасних випадках на вугільних підприємствах Макіївки. Керівники шахт донесли до відома пропозиції профілактичних заходів з недопущення подібних аварій та попередження нещасних випадків на виробництві.

На завершення засідання було прийнято рішення вжити заходів щодо підвищення рівня промислової безпеки та охорони праці на вугільних підприємствах ДП «Макіїввугілля», організувати системний підхід у вирішенні технічних та організаційних питань при виконанні робіт підвищеної небезпеки.

Довідково:17 лютого 2014 року о 20.20 у конвеєрному штреку східної корінної розвантажувальної лави західної панелі пласта m3 з 19 потерпілими, у тому числі 7 зі смертельним наслідком.




До списку новинВпередНазад