Новини

Посадовими особами територіального управління проведено перевірку щодо додержання вимог чинного законодавства з промислової безпеки та охорони праці, зокрема, виконання раніше виданих приписів у Рівненській філії «Ливарно-механічний завод» ТзОВ «Проектно-конструкторське бюро «Українське машинобудівництво», що зареєстроване у м. Київ, а виробництво знаходиться у с. Городок, Рівненського району.

Під час обстежень встановлено, що допускається ряд порушень, характерними з яких є:

— відсутні дозволи на виконання робіт та експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки;

— допущено експлуатацію виробничих будівель і споруд без паспортів технічного стану;

— не проведено опосвідчення стану безпеки електроустановок підприємства;

— не пройшла навчання і перевірку знань з питань охорони праці особа, відповідальна за електрогосподарство;

— допущено до експлуатації електроустановки (силові трансформатори), які не пройшли профілактичних випробувань та вимірювань тощо.

За результатами перевірок видано приписи щодо усунення виявлених порушень. До адміністративної відповідальності притягнуто двох посадових осіб Рівненської філії «Ливарно-механічний завод» ТзОВ «Проектно-конструкторське бюро «Українське машинобудівництво», у тому числі директора за ст. 188/4 КУпАП.

Керівництво територіального управління, за відсутність у суб'єкта господарювання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки, направило лист до правоохоронних органів області для вжиття заходів реагування.

Прес-служба територіального управління




До списку новинВпередНазад