Новини

За традицією напередодні великого Дня Перемоги представники Держгірпромнагляду та редакції журналу «Охорона праці » привітали ветеранів та учасників Великої Вітчизняної війни — колишніх співробітників Служби зі святом.

На жаль, з року в рік все менше стає тих, хто пройшов страшну війну. Ось і сьогодні в урочистому заході, що відбувся у редакції журналу «Охорона праці» взяли участь лише чотири ветерани: Василь Іларіонович Ємець, Валентин Павлович Альбоха, Олександр Антонович Непапішев і Сергій Олександрович Єршов.

Зі святом сивочолих ветеранів привітали начальник управління Служби Микола Радіонов і головний редактор журналу Дмитро Матвійчук. Вони висловили сердечну подяку запрошеним за ті щасливі мирні роки, які учасники війни здобули у важкій боротьбі з ворогом. Квіти та подарунки — невелика частина тієї вдячності, яку ми відчуваємо до ветеранів.

Із словом виступив Василь Іларіонович Ємець, який розповів присутнім про тяжкі дороги війни, про те, що люди як на фронті, так і в тилу не шкодували власних життів в ім'я перемоги.

Насамкінець перед гостями і співробітниками редакції виступили учні Київського ліцею імені Івана Богуна, які виконали пісні воєнних років. Гідним завершенням свята стала пісня «День Перемоги» і фотографія на пам'ять.




До списку новинВпередНазад