Новини

Сьогодні, 4 квітня, відбулася зустріч робітників теруправління Держгірпромнагляду у Донецькій області з представниками Донецької єпархії Української православної церкви.

Розглядалися сумісні заходи щодо проведення тижня охорони праці в Донецькій області, який відбудеться з 21 по 29 квітня 2014 року. У ці дні планується проведення поминальної літургії в пам'ять про загиблих на виробництві в церквах і храмах регіону. Також розглядалося питання підтримки єпархії територіальним управлінням Держгірпромнагляду в Донецькій області зі зведення Храму Святої Варвари в пам'ять загиблим на виробництві на території Донецької області.

По завершенню зустрічі представники теруправління та православної церкви домовились підготувати спільне Звернення теруправління з єпархією Донецької і Маріупольської православної церкви до роботодавців і працівників підприємств, установ та організацій Донецької області з нагоди Всесвітнього дня охорони праці з девізом, запропонованим Міжнародною організацією праці: «Безпека праці та здоров'я під час використання хімічних речовин на виробництві».




До списку новинВпередНазад