Новини

23 квітня у Києві в кінотеатрі «Лінія Кіно» відбулася церемонія нагородження переможців Першого Всеукраїнського фестивалю анімаційних та відеофільмів «Безпечна праця — 2014», який був організований журналом «Промислова безпека» при підтримці генерального спонсора — компанії Shell.

Фестиваль проводився з 15 лютого по 15 квітня 2014 року. Всього на адресу організаторів фестивалю надійшло 124 фільми від 69 підприємств. До участі у фестивалі членами журі було допущено, 98 фільмів, які відповідали критеріям відбору та розподілені в шести номінаціях: навчальне відео, соціальне відео, презентаційне відео, анімаційне відео, відео іноземних компаній, пожежна безпека. Загальний хронометраж фільмів склав понад 12 годин.

Відеоматеріали, які були представлені на розгляд журі фестивалю були присвячені профілактиці виробничого травматизму, забезпеченню промислової та пожежної безпеки, гігієні та медицини праці.

Серед чисельних підприємств підконтрольних Криворізькому гірничопромисловому територіальному управлінню, які приймали участь у фестивалі, переможцями та призерами стали:

I місце у Номінації «Презентаційне відео» посіло ТОВ «Єрестівський ГЗК» за презентаційний фільм «Общие требования к работникам комбината» при проведении вводного инструктажа по охране труда на ООО «Еристовский ГОК»;

III місце у Номінації «Навчальне відео» посіло ПАТ «Кривбасзалізрудком» за фільм «Первая доврачебная помощь при поражении электрическим током»;

III місце у Номінації «Фільми іноземних компаній» посіло ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» за фільм «10 золотых правил безопасности».

Разом з тим, Федерація роботодавців гірників України за активну участь у фестивалі «Безпечна праця-2014», заохотила спеціальними дипломами Єрестівський та Східний гірничозбагачувальні комбінати за вагомий внесок у профілактику виробничого травматизму засобами кіно та анімації.

Партнер фестивалю мережа кінотеатрів «Лінія кіно» спеціальним дипломом заохотила «Продюсерський центр» «Метівест-холдинг», який разом із дочірніми підприємствами надіслав найбільшу кількість фільмів.




До списку новинВпередНазад