Новини

На колегії теруправління заслухано два чернігівських підприємства, на яких на початку лютого проведено всебічні перевірки.

На засіданні заслухано звіт директора ТОВ ВКФ «Агронафтопродукт» про хід виконання заходів з усунення порушень, які було виявлено під час перевірки підприємства. З урахуванням інформації, отриманої від керівника підприємства, а також, за підсумком обговорення виступів та пропозицій членів колегії, роботу ТОВ ВКФ «Агронафтопродукт» з охорони праці визнано недостатньою.

Серйозну занепокоєність теруправління викликав стан охорон и праці в КЛПЗ « Чернігівський обласний центр радіаційного захисту та оздоровлення населення». Всього під час всебічної перевірки тут було виявлено 138 порушень вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці. За розглядом підсумків перевірки теруправлінням направлено подання виконуючому ообов'язки головного лікаря закладу про невідповідність займаній посаді інженера з охорони праці.

З доповіддю про стан охорони праці та виконання заходів з усунення порушень до присутніх звернулась новопризначений головний лікар закладу. Новим керівником було оперативно вжито ряд невідкладних заходів, серед яких — призначення нового спеціаліста з охорони праці. За короткий відрізок часу — з 3-го по 28 лютого КЛПЗ було повністю усунуто 57 порушень; виконується робота з усунення ще 38-ми. Як запевнив керівник закладу, за наявності фінансування, КЛПЗ в найкоротші терміни повістю усуне всі порушення, які було виявлено перевіркою.

З урахуванням вищезазначених фактів та за підсумком їх обговорення колегія визнала роботу КЛПЗ « Чернігівський обласний центр радіаційного захисту та оздоровлення населення» недостатньою. При цьому було підкреслено оперативність реагування нового керівника закладу щодо приведення стану охорони праці у відповідність чинному законодавств у з охорони праці.




До списку новинВпередНазад