Новини
30 квітня було проведено Колегію теруправління Держгірпромнагляду у Миколаївській області, на якій розглянули результаті всебічних перевірок стану охорони праці та промислової безпекишістьох підприємств Миколаївської області.
За результатами всебічних перевірок та після доповідей держінспекторів теруправління Держгірпромнагляду у Миколаївській області і обговорень колегія вирішила визнати роботу керівництва щодо дотримання вимог законодавства про охорону праці та роботу з організації зі створення безпечних умов праці та профілактиці виробничого травматизму задовільною на підприємствах:
— ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» «Новополтавський елеватор»;
— ПАТ «Радсад»;
— «Миколаївська обласна лікарня»;
— ЖКП ММР «Зоря»;
— КП «Миколаївліфт».
Незадовільною визнана робота щодо дотримання вимог законодавства про охорону праці та роботу з організації зі створення безпечних умов праці та профілактиці виробничого травматизму задовільною на підприємстві «Селянська спілка приватних паїв «Куйбишева» (с. Новомар'ївка Братського району Миколаївської області).
Найбільший резонанс викликав аналіз стану справ та підсумкове рішення щодо КП «Миколаївліфт». Директор цього підприємства В. М. Дубровін та головний інженер П. П. Лагутін намагалися переконати членів Колегії, що, незважаючи на багато порушень та зауважень вони не заслуговують на незадовільну оцінку. Враховуючі усі наведені аргументи та сподіваючись на обіцянки негайно усунути недоліки, Колегія змінила попереднє рішення та оцінила роботу миколаївських ліфтовиків задовільно.
Начальник начальник теруправління Держгірпромнагляду у Миколаївській області С. М. Єременко подякував усім за участь у роботі Колегії та побажав успіхів у діяльності з охорони праці. Звернувся з промовою до присутніх й незміний член Колегії настоятель Ново-Варварівської церкви Отець Віктор. Також у роботі Колегії традиційно взяли участь перший заступник начальник ДП «Миколаївський експертно-технічний центр» Антон Голованевський, заступник начальника Управління виконавчої дирекції ФССНВ України в Миколаївській області Віктор Передєльський, головний спеціаліст — технічний інспектор праці облпрофради Станіслав Шабардін.


Автор: Прес-центр Держгірпромнагляду у Миколаївській області



До списку новинВпередНазад