Новини

Цього року в конкурсі взяли участь три команди закладів профтехосвіти, які добре підготувались до найбільш цікавого заходу з відзначення Всесвітнього дня охорони праці в області. Всі завдання КВК, навіть найбільш творче «домашнє завдання», були стисле пов'язані з охороною праці. Це не дивно, адже сьогоднішні учасники конкурсу вже завтра стануть працівниками на виробництві Чернігівщини.

Команди-учасники конкурсу із захопленням змагались у виконанні завдань, при цьому продемонстрували високий рівень знань з охорони праці. Присутні у залі вчителі та студенти щиро уболівали за свої команди, тож, байдужих серед глядачів не було. Переможцем конкурсу стала команда Чернігівського центру професійно-технічної освіти, яка найбільш цікаво та талановито відобразила тематику конкурсу.

Як наголосив голова журі Олександр Тищенко — начальник державної інспекції нагляду в промисловості та за об'єктами підвищеної небезпеки теруправління, заходом була досягнута головна мета конкурсу — зацікавити молодь проблематикою охорони праці. І майбутні кваліфіковані працівники, яких очікують на виробництві Чернігівщини, вже не тільки набули навичок безпечної праці, але й добре розуміють їх важливість у сучасному виробництві.

В підсумок заходу командам — учасникам було вручено подарунки та подяки від організаторів.




До списку новинВпередНазад