Новини

Фахівці територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області провели планові перевірки стану охорони праці у дитячих та інших оздоровчих закладах щодо безпечності їх функціонування.

Як повідомив начальник державної інспекції нагляду за промисловою безпекою та охороною праці теруправління Сергій ПЕТЬОВКА, перевірками було охоплено два дитячих спеціалізовані санаторії, стільки ж дитячих оздоровчих закладів та 10 інших оздоровчих установ нашого краю. Виявлено 199 грубих порушень нормативно-правових актів з охорони праці, найбільш характерними з яких були: некваліфікований монтаж електропроводки; відсутність актів наладки систем автоматики безпеки котлів котелень; відсутність оглядів будівель і споруд з оформленням відповідних технічних актів; незабезпечення працівників спецодягом, спецвзуттям, іншими засобами індивідуального захисту; не проведення з водіями службового транспорту перед рейсових і після рейсових медичних оглядів тощо.

До адміністративної відповідальності у вигляді накладання штрафних санкцій притягнено 13 посадових осіб, у т.ч. три керівника; на всі виявлені порушення видані обов'язкові до виконання приписи. Згідно з поданою інформацією, більшість порушень уже усунено.




До списку новинВпередНазад