Новини

На колегії теруправління заслухано два підприємства Чернігівської області. Про виконання заходів, запропонованих комісією з розслідування нещасного випадку, присутнім доповів директор ПСП «Олександрівське». З урахуванням того, що підприємством не виконано більшість з запропонованих заходів, роботу з охорони праці в ПСП «Олександрівське» визнано незадовільною. Керівника підприємства зобов'язано в стислі терміни привести стан охорони праці у відповідність до вимог нормативно-правових документів. Також колегія вирішила провести у 3-му кварталі поточного року всебічну перевірку ПСП «Олександрівське».

Про стан безпеки та умов праці в ПАТ «Чернігівський молокозавод» присутнім доповів директор підприємства. Комісія, також, заслухала доповідь голови комісії з проведення всебічної перевірки ПАТ «Чернігівський молокозавод», яка пройшла у лютому 2013 року.

За результатами перевірки керівнику було видано 8 приписів. До адміністративної відповідальності притягнуто 9 працівників, у тому числі — 4 посадові особи.

За інформацією начальника державної інспекції нагляду за промисловою безпекою та охороною праці, більшість порушень, виявлених перевіркою, підприємством вже усунуто. Підприємство послідовно проводить значну роботу з приведення стану охорони праці та промислової безпеки у відповідність нормативно-правовим актам.

На завершення засідання керівник ПАТ «Чернігівський молокозавод» подякував представникам теруправління та підкреслив, що перевірки, зокрема всебічні — це надійна допомога підприємству в організації безпечного та надійного виробництва, його безперебійної, стабільної діяльності.




До списку новинВпередНазад