Новини

Про охорону праці у прямому ефірі

Протягом останніх років на Волині спостерігається позитивна динаміка зниження рівня виробничого травматизму. Профілактичні заходи, які вживаються роботодавцями щодо створення безпечних і нешкідливих умов праці, дають свої вагомі результати. На цьому наголосив заступник начальника теруправління Держгірпромнагляду у Волинській області Віталій Кондратюк в прямому ефірі Волинської обласної державної телерадіокомпанії під час програми «Варто знати!», черговий випуск якої було приурочено до Дня охорони праці.

Під час розмови, Віталій Кондратюк зазначив, що проблеми в питаннях промислової безпеки та охорони праці, збереження життя і здоров'я працівників на виробництві все ще залишаються і потребують постійної уваги та контролю з боку органів Держгірпромнагляду. Адже, на жаль, є частина «недобросовісних» роботодавців, які свідомо ігнорують вимоги нормативно-правових актів з охорони праці, тим самим наражають своїх працівників на небезпеку.

«Однак, ми маємо сподівання, що заходи, які проводяться в рамках Дня охорони праці, будуть сприяти зміні ставлення, як самих роботодавців, так і працівників до питань охорони праці, поліпшенню організації профілактики нещасних випадків і професійних захворювань», — резюмував гість студії.

Територіальне управління Держгірпромнагляду у Волинській області звертається до керівників та працівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності: повне виконання вимог чинного законодавства з промислової безпеки та охорони праці — запорука збереження життя і здоров'я працівників.




До списку новинВпередНазад