Новини

У рамках підготовки та проведення Всесвітнього Дня охорони праці, який відзначається щорічно 28 квітня, у регіональних ЗМІ було розміщено цикл відео-, радіо сюжетів, інформаційних повідомлень про стан виробничої безпеки на підприємствах області та відзначення ними Дня охорони праці.

Теруправлінням Держгірпромнагляду організовано прес-тур у ТОВ «Амалтея», що у Херсоні, де виробляють поліпропіленову упаковку під сипучі вантажі. Під час заходу журналісти ознайомилися з позитивним досвідом з охорони праці на підприємстві, де виконуються роботи підвищеної небезпеки та використовується відповідне обладнання. В рамках прес-туру відбувся брифінг з головним державним інспектором територіального управління Сергієм Вершиніним.

Підготовлено та розміщено фоторепортаж, щодо проведення огляду-конкурсу до Дня охорони праці у ПАТ «Укртелеком». В рамках заходу відбувся огляд укомплектованості бригад, тренувальні заняття та конкурс на знання працівниками правил з охорони праці.

28 квітня на обласному телебаченні відбувся Круглий стіл за участю в.о. начальника теруправління Держгірпромнагляду Володимира Бондарчука та начальника виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві Валентина Суха. У програмі використано відеосюжет на тему промислової безпеки на одному з кращих підприємств області та наочні матеріали.

На радіо «Таврія» (fm канал) проведено передачу «Радіодіалоги», під час якої начальник інспекції теруправління Михайло Шумський в режимі online спілкувався зі слухачами та журналістом. Основні теми обговорення стосувалися використання хімічних речовин на підприємствах з високим ступенем ризику та під час проведення на Херсонщині сільгоспробіт.

Підготовці та проведенню в області Дня охорони праці була присвячена щомісячна радіопередача «Щоб всі повертались додому», на обласному радіо та радіо «Таврія».

Також у підготовці та проведенні Всесвітнього Дня охорони праці взяли участь Херсонська та Новокаховська єпархії Української Православної Церкви, розміщені на території Херсонської області. Зокрема у регіональних ЗМІ, у тому числі релігійної тематики, а також на сайтах єпархій та теруправління Держгірпромнагляду розміщені звернення Архієпископа Херсонського і Таврійського Іоана та єпископа Новокаховського і Генічеського Філарета до роботодавців і працівників підприємств Херсонщини. 28 квітня у Свято-Духівському Соборі Херсона та в Андріївському Кафедральному Соборі м. Нова Каховка відслужені поминальні панахиди за загиблими на виробництвах області.




До списку новинВпередНазад