Новини

З метою посилення впливу на стан виробничого травматизму, теруправління активізує застосування профілактичних та превентивних заходів з охорони праці та промислової безпеки.

Біля ста керівників підрозділів, спеціалістів та уповноважених з охорони праці були присутні на семінарі Чернігівської міської централізованої бібліотечної мережі. Не менш чисельним став семінар, організований для відповідальних осіб з охорони праці установ та закладів освіти області.

Учасники цих заходів мали нагоду вислухати роз'яснення посадових осіб теруправління щодо застосування галузевих правил з охорони праці, отримати відповіді на актуальні питання охорони праці у закладах культури та освіти, обговорити шляхи удосконалення роботи з охорони праці.

Теруправління планує продовжувати свою участь у проведення галузевих семінарів, оскільки практикою доведено ефективність цієї форми роботи.

Довідка

Найбільш травмонебезпечними галузями у 2013 році на Чернігівщині були: соціально-культурна сфера та торгівля — тут сталося 46 нещасних випадків. Серед причин нещасних випадків, які стались на підприємствах області, переважають організаційні 66 випадків, або 51%, з психофізіологічних причин — 47 випадки, або 36%, з технічних причин сталося 14 нещасних випадків, або 11%, з інших причин — 3 випадки, або 2%.




До списку новинВпередНазад