Новини

24 квітня в рамках проведення Тижня охорони праці в Житомирській області за ініціативою територіального управління Держгірпромнагляду було організовано та проведено на базі ДП «Коростенський лісгосп АПК» семінар-нарада з керівниками та інженерами, відповідальними за охорону праці лісогосподарських підприємств, підконтрольних АП «Житомироблагроліс».

Участь в нараді взяли наші соціальні партнери — Федерація профспілок Житомирської області, управління ВД Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Житомирській області, територіальна державна інспекція з питань праці у Житомирській області.

На нараді було розглянуто питання зростання виробничого травматизму на підприємствах лісового господарства Житомирської області, видачі дозволів на виконання робіт та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки, зміни в законодавстві про охорону праці.

Також на нараді були розглянуті результати перевірок підприємств лісового господарства, проведені територіальним управління, стан усунення порушень та виконання заходів щодо недопущення аналогічних та інших порушень в подальшій роботі.

За результатами проведеної семінар-наради були визначені основні шляхи співпраці територіального управління та агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» щодо профілактики виробничого травматизму, підвищення виробничої дисципліни, впровадження передового вітчизняного та зарубіжного досвіду в галузі охорони праці.

Начальник державної інспекції нагляду за промисловою безпекою та охороною праці Мирончук О.А. зауважив, що тільки у тісній співпраці державних органів, роботодавців та професійних спілок можна досягнути поставлених задач щодо зменшення рівня травмування працівників не тільки у лісовому господарстві, а й усіх галузях економіки України.

Прес-служба теруправління




До списку новинВпередНазад