Новини

З нагоди Всесвітнього дня охорони праці теруправління Держгірпромнагляду у Житомирській області та соціальні партнери: Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Житомирській області та Федерація профспілок у Житомирській області 25 квітня 2014 року провели відкритий урок для учнів старших класів Житомирського міського колегіуму. Відкритий урок проведений з метою інформування учнів про всі можливі заходи профілактики та попередження настання нещасних випадків під час виконання робіт.

Інспектор теруправління Держгірпромнагляду роз'яснив учням основні причини виникнення виробничого травматизму та настання нещасних випадків, а також проінформовано про основні заходи профілактики виробничого травматизму та порядок їх розслідування.

В свою чергу соціальні партнери роз'яснили учням, хто саме маю право на соціальний захист та за яких умов, про умови та порядок соціальних виплат в разі настання нещасного випадку.

По завершенню представник державної установи та представники Фонду соціального страхування та Федерації праці побажали учням, щоб вони знали про охорону праці тільки з позиції № 1, а саме — профілактики, а в теорії залишилися інші два напрямки — лікування та відшкодування витрат. Також зауважили, що дотримання законодавства з охорони праці — це запорука збереженого здоров'я та життя.

Прес-служба теруправління




До списку новинВпередНазад