Новини

Сьогодні, 26 квітня, з нагоди Всесвітнього дня охорони праці у Свято-Преображенському кафедральному соборі відбулася панахида за загиблими на виробництві.

Близька сотні робітників теруправління Держгірпромнагляду у Донецькій області, працівників та керівників підприємств вшанували пам'ять тих, хто не повернувся з роботи додому. На завершення молебну, представник церкви передав начальнику територіального управління Держгірпромнагляду в Донецькій області В'ячеславу Королю звернення Високопреосвященнішого Іларіона Митрополита Донецького і Маріупольського до роботодавців та працівників підприємств, установ та організацій Донецької області, де закликали словами Святителя Григорія Богослова: «Пам'ятай, пане, що сам будеш підсудним, і — менше згрішиш».

«Людське життя — це найцінніший священний дар, даний нам Богом. Щорічно працівники теруправління збираються аби вшанувати пам'ять загиблих на виробництві. Ми сподіваємось привернути увагу громадськості, роботодавців та самих робітників до важливості безпечної роботи для збереження життя і здоров'я», — зазначив заступник начальника теруправління Геннадій Кирик.




До списку новинВпередНазад