Новини

Щороку, у рамках відзначення Дня охорони праці — 28 квітня, організаційний комітет, створений територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Рівненській області та усі бажаючі поминають загиблих на виробництві, а також звертаються до усіх живих з нагадуванням про безцінність життя, обережність та дотримання правил безпеки на робочих місцях.

Так, сьогодні, у Свято-Покровському соборі м. Рівне відбулась молебень за здоров'я і Боже благословення працівників та панахида за упокоєння душ загиблих на виробництві, учасники запалили поминальні свічки пам`яті тих, хто загинув у результаті нещасних випадків на виробництві.

Під час духовної акції священнослужитель нагадав присутнім основні християнські заповіді про те, що вони зобов'язані відповідально ставитись до свого життя та здоров'я, а керівникам підприємств — про те, що від них залежить благополуччя працівників, які своєю щоденною працею забезпечують процвітання нашої держави.

Звертаючись до присутніх на молебні, настоятель храму закликав керуватися у своїх вчинках на робочих місцях розсудливістю та обережністю, щоденно дотримуватися правил безпечної праці, піклуватися про близьких, колег та оточуючих.

Прес-служба територіального управління




До списку новинВпередНазад