Новини
Вчора, в Шепетівській міській раді відбулося засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення, за участі фахівців Управління Держпраці у Хмельницькій області, представників підприємств, установ та організацій міста.



На порядку денному розглянули питання, щодо виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про оплату праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» та Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України».

Окрім того, обговорили зміни до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо розширення повноважень у здійсненні контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення.

На завершення було доведено про виконання протокольних рішень міської робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення від 31.10.2016 року та 30.11.2016 року. Рекомендовано привести заробітну плату найманих осіб у відповідність з діючим трудовим законодавством про оплату праці.



До списку новинВпередНазад