Новини
З метою попередження та профілактики корупційних діянь державними службовцями, в територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Хмельницькій області відбулася семінар-нарада, за участю завідувача сектору реалізації державної політики у сфері державної служби та місцевого самоврядування — юрисконсульта Управління державної служби Головдержслужби Дзюбака М.М.



Під час семінару Максим Дзюбак зупинився на Законі України «Про засади запобігання та протидії корупції». Детально роз'яснивши відповідальність слухачів в разі вчинення ними корупційних правопорушень. Він зазначив, що сьогодні перевага ставиться не покарання, а на попередження будь-яких корупційних діянь. Одним із заходів щодо попередження яких є саме проведення лекцій, семінарів, нарад, та інших заходів з роз'яснення положення антикорупційного законодавства, правил поведінки на публічній службі, конфлікту інтересів тощо. Відзначивши в цьому питанні управління Держгірпромнагляду, яке тісно співпрацює з Головдержслужбою із зазначених питань.



Разом з тим, під час наради було порушено питання щодо дотримання працівниками територіального управління Закону України «Про державну службу» та інших нормативно-правових актів з питань державної служби та боротьби з корупцією.



До списку новинВпередНазад