Новини

Сьогодні, 28 квітня 2014 року, з нагоди відзначення Всесвітнього Дня охорони праці в територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві відбулася зустріч заступника голови Держгірпромнагляду Степана Дунаса із колективом. Він зазначив, що в цей День проводяться заходи з вшанування загиблих на виробництві та найбільш масштабна інформаційно — роз'яснювальна робота з громадськістю щодо значення питань охорони праці для кожної людини.

Окрім того, заступник голови наголосив, що гасло цьогорічного Дня охорони праці: «Безпека праці та здоров'я під час використання хімічних речовин на виробництві» досить актуальне, оскільки сьогодні хімічні речовини, які використовуються на виробництві, негативно впливають на населення. Зокрема, останнім часом збільшилася кількість техногенних аварій на підприємствах хімічної галузі та число жертв внаслідок них через порушення вимог безпеки.

Під час зустрічі Степан Дунас представив нового керівника територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві Ігоря Шумелюка.

Кадрові зміни відбулися у зв'язку із переведенням Юрія Бобра до центрального апарату Держгірпромнагляду.

Новопризначені посадовці подякували керівництву Служби за довіру та висловили готовність сумлінно примножувати напрацьовані здобутки у сфері охорони праці.




До списку новинВпередНазад