Новини

Сьогодні, 28 квітня, на колегії теруправління Держгірпромнагляду у Донецькій області підбили підсумки проведення у 2014 році в Донецькій області заходів до Дня охорони праці.


У засіданні колегії взяли участь представники теруправління, Донецької облдержадміністрації, компанії ДТЕК, ДП «Донецький експертно-технічний центр», обласної організації роботодавців, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань, управління Держсанепідемслужби, центрального штабу ДВГРЗ та обласного відділення Національної служби посередництва і примирення.

У рамках заходів, запланованих Організаційним комітетом, проводились тематичні колегії та зустрічі з трудовими колективами, відкриті уроки для школярів та студентів. Розпочато прийом робіт традиційного регіонального конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». А 26 квітня у Свято-Преображенському кафедральному соборі пройшла панахида в пам'ять загиблих на виробництві. Також членами організаційного комітету на місцях під час тижня охорони праці проводились роз'яснення щодо актуальності акції, зокрема, про те, що сьогодні хімічні речовини і їх сполуки є одними з основних шкідливих факторів, як у повсякденному житті людини, так і на виробництві. Крім того, у цьому році Держгірпромнагляд підтримав ініціативу журналу «Промислова безпека» стосовно проведення Всеукраїнського фестивалю анімаційних та відеофільмів «Безпечна праця 2014».

Кульмінацією святкування Дня охорони праці стане нагородження переможців конкурсу дитячого малюнка.




До списку новинВпередНазад