Новини
В Управлінні Держпраці у Хмельницькій області відбулося урочисте засідання з нагоди Нового року. Під час якого було проаналізовано здобутки року, що минає та визначено основні пріоритетні завдання на наступний 2017 рік.



Начальник Управління Держпраці Олексій ГЛУШАКОВ вітаючи колектив зі святом, наголосив на важливості їхньої роботи. Відмітивши, що від виконання покладених на них державою обов'язків залежить ступінь задоволення законних інтересів громадян, успішність діяльності уряду і в кінцевому підсумку стабільний розвиток країни.



З нагоди новорічних свят Олексій Олександрович висловив кожному працівнику Управління Держпраці у Хмельницькій області слова глибокої поваги та вдячності за важливу для суспільства роботу, яка забезпечує людям соціальний захист і державну підтримку. Побажавши колегам міцного здоров'я, невичерпної енергії, добра, щастя та задоволення від почесної праці та здійснення всіх задумів та сподівань у прийдешньому році.



Також під час засідання до Управління Держпраці завітали учасники художньої самодіяльності ПАТ «Хмельницькгаз», які привітали працівників Управління Держпраці у Хмельницькій області з новорічними святами.

Учасники художньої самодіяльності та міні оркестр підприємства подарували працівникам гарні концертні номери.




До списку новинВпередНазад