Новини
Заступник начальника територіального управління Наталя Ємельянова взяла участь у нараді, ініційованій Департаментом міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА щодо проведення заходів у столиці з нагоди Дня охорони праці.

На заході зазначалося про актуальність гасла, під яким відзначається цьогоріч День охорони праці, а саме: «Безпека праці та здоров'я під час використання хімічних речовин на виробництві». Повідомлено, що в Україні працює понад десять тисяч підприємств хімічної промисловості. Лише в Києві їх налічується близько однієї тисячі.

Окрім того, наголошено, що сьогодні хімічні речовини, які використовуються на виробництві негативно впливають на населення. Зокрема, останнім часом збільшилася кількість техногенних аварій на підприємствах хімічної галузі та число жертв внаслідок них через порушення вимог безпеки. А відтак, необхідно консолідувати зусилля всіх соціальних партнерів з метою запобігання надзвичайних ситуацій у хімічній промисловості.

На заході відзначили найактивніших фахівців з охорони праці підприємств м. Києва Грамотами Київської міської адміністрації.

Нараду провів директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Сергій Садовий. Також на зібранні були присутні представники міської та районних держадміністрацій, підприємств, установ та організацій столиці.

Прес-служба територіального управління



До списку новинВпередНазад