Новини
У Хмельницькому відбулося нагородження переможців обласного Конкурсу дитячого малюнку «Безпечний газ».



Конкурс дитячого малюнку «Безпечний газ» організовано Управлінням Держпраці у Хмельницькій області спільно з ПАТ «Хмельницькгаз» під час Місячника безпечного та економного використання газу в побуті.



Як зазначив начальник Управління Держпраці Олексій Глушаков, — «Діти — учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, позашкільних навчальних закладів віком від 6 до 18 років долучилися до Конкурсу «Безпечний газ» і це вкрай важливо, оскільки через дітей ми хочемо привернути увагу батьків, споживачів природного газу, як безпечно користуватися газовими приладами, щоб уникнути аварій. Неодноразово, саме діти першими відчували запах газу та погашену чайником конфорку плити».



За результатами Конкурсу, компетентним журі, до складу якого увійшли представники Управління Держпраці та ПАТ «Хмельницькгаз», визначено сімох переможців, які отримали заслужені відзнаки та подарунки.







Під час нагородження переможці конкурсу розповіли присутнім та телеглядачам, що необхідно робити, якщо ви відчули запах газ та що потрібно знати про роботу газових приладів.





Усі дитячі малюнки будуть розміщені у місцях масового перебування людей та у засобах масової інформації регіону.








До списку новинВпередНазад