Новини
Під головуванням начальника Управління Держпраці у Хмельницькій області Олексія Глушакова відбулася колегія Управління, за участю директора державного підприємства «Подільський експертно-технічний центр Держпраці» Анатолія Буряковського, голови Громадської ради при Управлінні Держпраці у Хмельницькій області, головного технічного інспектора праці Федерації профспілок області Олега Сковороднікова.



Заслухавши пропозиції та обговоривши питання щодо «Ефективності заходів державного нагляду (контролю) за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення», «Проблеми під час проведення спеціальних розслідувань нещасних випадків та професійних захворювань на виробництві. Шляхи їх вирішення», «Підвищення ефективності здійснення державного нагляду та відомчого контролю за станом охорони праці на підприємствах агропромислового комплексу України» члени Колегії прийняли низку рішень.



Зокрема, підвищити ефективність заходів державного нагляду (контролю) за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення. На підприємства агропромислового комплексу, де сьогодні спостерігається ріст виробничого травматизму вжити заходів щодо попередження та недопущення нещасних випадків. Посилити взаємодію з місцевими органами виконавчої влади, органами внутрішніх справ, закладами охорони здоров'я, іншими установами та організаціями щодо дотримання ними вимог Порядку проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві.



Також, посилити здійснення превентивних заходів щодо попередження випадків травмування на підприємствах в залежності від галузей виробництва, а також заходів із організації та проведення тематичних нарад, семінарів, круглих столів, надання роз'яснень щодо дотримання вимог безпеки.



До списку новинВпередНазад