Новини
З робочим візитом 12 грудня 2016 року до України прибула Президент Литовської Республіки Даля Грибаускайте.

У рамках стратегічного партнерства з метою розширення двосторонньої співпраці між державами, реалізації курсу України на європейську і євроатлантичну інтеграцію, у присутності Президента України Петра Порошенка та Президента Литовської Республіки Далі Грибаускайте було підписано низку документів.



Зокрема, Голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега та Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс підписали Протокол про співробітництво між Державною службою України з питань праці та Державною інспекцією праці Литви.

У документі йдеться про обмін експертами, організацію практичних занять, спільних конференцій, симпозіумів, міжнародних нарад, про обмін інформацією щодо працівників, які виконують роботи на територіях обох країн на умовах найму.

Сторони зобов'язалися також обмінюватися інформацією щодо впровадження нових стандартів безпеки та гігієни праці, здійснення заходів з державного нагляду за дотриманням законодавства про працю та моніторингу відповідної статистики.



До списку новинВпередНазад