Новини

У результаті ДТП на автомобільній дорозі Конотоп — Соснівка поблизу населеного пункту Привокзальне водій поштового автомобіля та листоноша з супроводження пошти одержали чисельні тілесні ушкодження. На щастя постраждалі у ДТП залишися живими. Управлінням Держпраці у Сумській області створено спеціальну комісію, яка в ході розслідування встановить обставини та причини настання нещасного випадку.

Згідно повідомлення, що надійшло до Управління Держпраці у Сумській області, 24.11.2016 року близько 13-ї години 30 хвилин відомчий автомобіль УДППЗ «Укрпошта» потрапив у ДТП. За словами свідків трагедія сталася на поштовому маршруті «Конотоп — Дептівка» при перевезенні поштових відправлень відомчим транспортом через його зіткнення зі стороннім вантажним автомобілем. У результаті ДТП працівники пошти одержали чисельні колото-різані склом рани обличчя та голови, забій грудної клітини, водій отримав закритий перелом плеча. Постраждалі були доставлені каретою швидкої допомоги до медичного закладу.

У ході спеціального розслідування комісією будуть встановлені особи, дії або бездіяльність яких призвели до трагедії.

Із огляду на несприятливі погодні умови Управління Держпраці у Сумській області закликає учасників дорожнього руху бути максимально обачливими та уважними!




До списку новинВпередНазад