Новини
Фахівці Управління Держпраці у Хмельницькій області спільно із представниками Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, Старокостянтинівського РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, а також начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства у м. Старокостянтинів, голови комісії профоглядів Старокостянтинівської ЦРЛ, представників Старокостянтинівського відділення ПАТ «Хмельницькгаз» провели семінар для керівників та спеціалістів служб охорони праці підприємств, установ та організацій міста Старокостянтинова різної форми власності та господарювання.



У ході заходу обговорили актуальні проблеми охорони праці та безпеки життєдіяльності на території міста. Особливу увагу приділили безпечному поводженню з газом під час опалювального періоду.

Проаналізували стан виробничого травматизму на підприємствах міста за 10 місяців 2016 року. Наголосили на необхідності розроблення та впровадження заходів щодо профілактики виробничого травматизму, посиленні контролю за станом охорони праці та трудовою дисципліною на підприємстві. Обговорили стан проведення на підприємствах, в установах та організаціях атестації робочих місць за умовами праці. Значну увагу звернули на надання працюючим пільг та компенсацій за роботу у важких та шкідливих умовах.

Крім того, під час семінару порушили питання проведення профілактичних медичних оглядів, здійснення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства у м. Старокостянтинові. Розглянули заходи щодо попередження пожеж на території міста.



До списку новинВпередНазад