Новини
«Тіньова» зайнятість і «тіньова» заробітна плата (так звана «зарплата в конвертах») — явища, які, на жаль, міцно увійшли в наше життя та набули великих масштабів. Це не лише серйозна соціальна, але й економічна проблема.





Фахівці Управління Держпраці у Хмельницькій області спільно із представниками Управління праці та соціального захисту населення, Управління Пенсійного фонду України у місті Хмельницькому, Управління торгівлі Хмельницької міської ради, Державної податкової інспекції у місті Хмельницькому, Хмельницького міського центру зайнятості, Територіального відділення асоціації платників податків України у Хмельницькій області взяли участь у флешмобі на підтримку легалізації праці.





Із плакатами в руках і вигуками «Ні! Зарплаті в тіні» управлінці пройшли центральною вулицею міста Хмельницького, привертаючи увагу перехожих до питання легалізації зайнятості населення.



Учасники флешмобу спілкувалися з громадянами та закликали їх відповідально ставитися до свого майбутнього, адже отримуючи заробітну плату «в конверті», працівники втрачають не тільки соціальні гарантії сьогодні, ай позбавляють себе гідної пенсії в майбутньому.



Також учасники акції розповсюдили серед перехожих пам'ятки про основні права та переваги під час перебування в офіційних трудових відносинах.




До списку новинВпередНазад