Новини
Начальник Управління Держпраці у Хмельницькій області Олексій Глушаков взяв участь у розширеному засіданні правління Союзу промисловців і підприємців Хмельницької області (ХСПП) та Об'єднання організацій роботодавців Хмельницької області (ООРХО), яке відбулося 17 листопада на базі ТОВ «Красилівагромаш».



У засіданні взяли участь т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олег Гуменний, голова райдержадміністрації Ніла Островська, голова районної ради Василь Пасічник, міський голова Анатолій Жовтан, голова ООРХО Іван Дунець, директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Світлана Лукомська, начальник головного управління ДФС у Хмельницькій області Анатолій Марценюк, керівники промислових підприємств, профспілок області.



Під час засідання учасники обговорили питання створення сприятливого інвестиційного клімату щодо детінізації економіки; легалізації праці та мотивації населення області; про запровадження змін до податкового законодавства у 2016 році; про внесення змін до Статуту ООРХО.

Під час засідання було відмічено, що загалом у поточному році промисловість області демонструє позитивну тенденцію за основними показниками діяльності. Індекс промислового виробництва за січень-вересень 2016 року становить 100,0%, за 8 місяців він складав 98,0 відсотків. Реалізовано готової продукції на 22,0 млрд. грн., що на 22,0% більше ніж торік.

Зазначено, що найбільшими експортерами області є: ПАТ «Укрелектроапарат», ТОВ «Преттль-Кабель Україна», ТОВ «Сіріус Екстружен», ТОВ «Славутський комбінат «Будфарфор», ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА» (м.Красилів), ДП «Новатор», підприємства групи ТОВ «Красилівмаш», які демонструють на закордонних ринках здатність наших вітчизняних підприємств виробляти конкурентоспроможну продукцію.

Було наголошено, що важливою складовою впевненої роботи підприємств повинна стати системна та наполеглива робота контролюючих органів з припинення «нелегального» бізнесу, як недобросовісного конкурента сумлінним платникам податків та соціально відповідальним суб'єктам. Робота контролюючих органів повинна бути спрямована на боротьбу з «тінню» та підтримку реального бізнесу.



Також учасники засідання відвідали машинобудівні підприємства району, які ефективно працюють на площадці ПАТ «КМЗ» — ТОВ «Красилівагромаш», ТОВ «Завод «Атонмаш», ДП «Котломаш», ТОВ «Екометал», ознайомились з роботою, новими технологіями і продукцією підприємств, досвідом підприємств групи ТОВ «Красилівмаш» з впровадження у виробництво нових конкурентних видів продукції і технологій.




До списку новинВпередНазад