Новини
У Головному навчально-методичному центрі Держпраці (м. Київ) 15-17 листопада 2016 року відбудеться семінар на тему: «Обстеження промислових, житлових та громадських будівель і споруд з метою їх безпечної та надійної експлуатації. Сучасні вимоги».

З 01.01.2015 року відмінено дію нормативно-правових актів, якими було унормовано діяльність з обстеження промислових, житлових та громадських будівель і споруд. Нові нормативно-правові акти з цих питань знаходяться в стадії затвердження. Враховуючи актуальність та значення правильного тлумачення нових нормативно-правових актів ДП «ГНМЦ» проводить триденний семінар на тему: «Обстеження промислових, житлових та громадських будівель і споруд з метою їх безпечної та надійної експлуатації. Сучасні вимоги».

Цільова аудиторія семінару: керівники і фахівці спеціалізованих організацій, що проводять обстеження, та підприємств.

Основна мета семінару, що буде проводитись, — надання методичної допомоги працівникам підприємств та організацій з організації та проведення обстеження будівель та споруд відповідно до вимог нових нормативно-правових актів.

Під час семінару передбачається обговорення основних положень та особливостей застосування ДБН В.3.1-ХХ:201Х «Експлуатаційна придатність будівель та споруд. Основні положення», ДСТУ-Н Б В.1.2-18:2016 «Настанова щодо обстеження будівель і споруд для визначення та оцінки їх технічного стану» та ДСТУ-Н А.2.2-ХХХ: 201Х «Настанова з розроблення розділу з підтримання експлуатаційної придатності будівель і споруд у складі проектної документації».

У рамках семінару буде проведено практичне заняття: «Виявлення дефектів та пошкоджень будівельних конструкцій» та обмін досвідом роботи.

Для участі в семінарі запрошені розробники нормативно-правових актів та фахівці Держпраці, НДІ будівельного виробництва, ДП «НДІпроектреконструкція», Київського національного університету будівництва і архітектури тощо.

Семінар буде проведено на базі ДП «ГНМЦ». Всі учасники отримають матеріали семінару та відповідні сертифікати.

Заявки надсилати на адресу: 04060, м. Київ, вул. Вавілових, 10-А, факс: (044) 453-97-37, 453-75-96 e-mail: [email protected].



До списку новинВпередНазад