Новини

5 грудня стартує Всеукраїнський тиждень права, покликаний утверджувати верховенство права, піднімати рівень правової культури серед громадян та, відповідно, формувати суспільно-правову свідомість.
За ініціативою Державної служби України з питань праці Державне підприємство «Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці» з 05 по 09 грудня 2016 р. проводить заходи з нагоди Всеукраїнського тижня права.
Підприємством планується проведення низки заходів інформаційного характеру з питань реалізації і захисту прав людини, спрямованих на підвищення рівня правової культури, поширення знань про права та свободи громадян, набуття навичок та вмінь їх практичного застосування.
З цією метою, працівниками підприємства будуть організовані та проведені семінари, лекції, бесіди, консультації з питань захисту і реалізації прав людини, дискусії, присвячені проблематиці прав людини, зокрема, щодо прав та гарантій, передбачених в сфері охорони праці.
Згідно з планом заходів з проведення Всеукраїнського тижня права підприємство організує виступи у засобах масової інформації з питань реалізації і захисту прав людини, у тому числі учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та внутрішньопереміщенних осіб, тематичні заходи інформаційного характеру з питань реалізації і захисту прав людини, надання безоплатної правової допомоги населенню з питань реалізації і захисту прав людини (у разі наявності відповідних звернень), висвітлення заходів за результатами та під час проведення Всеукраїнського тижня права.
В термін проведення акції бажаючі громадяни мають можливість звернутися до фахівців ДП «Чернівецький ЕТЦ» та отримати безкоштовну первинну правову допомогу з питань реалізації та захисту прав людини у межах компетенції ЕТЦ, з питань охорони праці та промислової безпеки відповідно до Закону України «Про звернення громадян» за адресою: місто Чернівці, вул. Зелена, 3.
Крім того, свої питання можна надсилати на електронну адресу ДП «Чернівецького ЕТЦ»: [email protected].

Довідка:
Загальнодержавна акція «Всеукраїнський тиждень права» проводиться в Україні щорічно відповідно до Указу Президента від 8 грудня 2008 р. № 1149 «Про Всеукраїнський тиждень права» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2016 р. № 627-р «Про затвердження плану заходів з проведення у 2016 р. Всеукраїнського тижня права».




До списку новинВпередНазад