Новини
Фахівцями відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв'язку, відділу нагляду в енергетиці та машинобудуванні Управління Держпраці у Хмельницькій області, за участі Фонду соціального страхування від нещасних випадків та професійних захворювань проведено інформаційно-консультативний семінар на базі приватного підприємства «Небосвіт».



Під час заходу доповідачі порушили питання виконання робіт та експлуатація об'єктів підвищеної небезпеки. Роз'яснили пункти законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці і промислової безпеки які безпосередньо стосуються суб'єкта господарювання.

Звернули увагу учасників семінару на дотримання працівниками технологій виконання робіт та інших нормативно-правових документів з питань охорони праці, не допущення до роботи осіб, які не пройшли медичних оглядів, інструктажів і не мають посвідчень та знаходяться в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння.



За результатами роботи семінару прийнято рішення керівництву ПП «Небосвіт»:

— здійснювати постійний контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною на виробничих об'єктах підприємства;

— забезпечити контроль щодо дотримання посадовими особами та виконанням працівниками підприємства вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці під час організації та виконання робіт з підвищеною небезпекою;

— чітко визначити (розподілити) функції, обов'язки, відповідальність інженерно-технічних працівників та обслуговуючого персоналу щодо експлуатації, ремонту, обслуговування технологічного устаткування та обладнання з відображенням в посадових інструкціях, інструкціях з охорони праці, технологічних інструкціях;

— контролювати проведення навчання з питань охорони праці та безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки для посадових осіб та працівників.



До списку новинВпередНазад