Новини

У Роменському районі на виробництві будівельних виробів із глини під час садки цегли загинула майстер дільниці садки, яка у момент трагедії виконувала обов'язки садчика у печі та на тунельні вагони. Обставини та причини нещасного випадку будуть з'ясовуватися у ході розслідування спеціальною комісією Управління Держпраці у Сумській області. Також будуть встановлені особи дії, або бездіяльність яких призвели до трагедії.

У Лебедині машиніст автомобільного крану загинув від ураження електричним струмом. Управлінням Держпраці у Сумській області створено спеціальну комісію для проведення розслідування та встановлення обставин і причин трагедії, а також виявлення осіб, дії або бездіяльність яких призвели до загибелі працівника.

Трагедія сталася на території Хрещатинського лісництва ДП «Кролевецьке лісомисливське господарство». Під час виконання лісосічних робіт на керівника ТОВ «Кролевецьке лісозаготівельне господарство» впало дерево. У результаті нещасного випадку життя 36-ти річного чоловіка врятувати не вдалося. Спеціальною комісією Управлінням Держпраці у Сумській області розпочато розслідування, у ході якого будуть з'ясовані обставини трагедії.

Вибух стався у Кролевецькому районі на випробувальній станції державного науково-дослідного інституту хімічних продуктів. У результаті трагедії троє осіб загинуло, двоє були травмовані. Управлінням Держпраці у Сумській області створено спеціальну комісію, яка з'ясує обставини нещасного випадку, та виявить осіб, дії або бездіяльність яких призвели до трагедії.

Працівник комунального підприємства «Буринь-теплосервіс» загинув під земельним завалом у траншеї для водопроводу. Управлінням Держпраці у Сумській області створено спеціальну комісію, яка з'ясує причини даної трагедії, а також встановить осіб, дії або бездіяльність яких призвели до загибелі людини.




До списку новинВпередНазад