Новини
За результатами здійснених Управлінням Держпраці у Хмельницькій області заходів впливу під час проведення перевірок щодо усунення встановлених порушень на підприємствах області за січень — вересень 2016 року заборгованість із виплати заробітної плати зменшилася на загальну суму 2 млн. 421 тис.500 грн., а саме 840 працівників отримали заборговану зарплату.

За період січень — вересень 2016 року Управлінням Держпраці проведено 828 перевірок у 695 суб'єктів господарювання з питань додержання законодавства про оплату праці та легалізації трудових відносин, з них 80 перевірок — на підприємствах — боржниках із виплати заробітної плати. В ході вищевказаних перевірок у 260 підприємств встановлені порушення трудового законодавства.

Крім того, на виконання приписів інспекторів праці Управління 18 підприємствами та установами області донараховано індексації заробітної плати на загальну суму 341,2 тис. гривень.

За 9 місяців 2016 року Управлінням проведено 80 перевірок — на підприємствах — боржниках із виплати заробітної плати та 144 перевірки з питань оформлення трудових відносин. Фактично кожна друга перевірка Управління проводиться з питань належної оплати праці та кожна четверта перевірка з питань «легалізації» трудових договорів або «тіньової» заробітної плати.



До списку новинВпередНазад