Новини
Управління Держпраці у Хмельницькій області спільно з ПАТ «Хмельницькгаз» проводить Конкурс дитячого малюнка за тематикою безпечного використання газу в побуті, під час Місячника безпечного та економного використання газу в побуті, який традиційно проводиться на Хмельниччині з 1 жовтня по 1 листопада.

Учасниками конкурсу є учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, позашкільних навчальних закладів та дитячих будинків віком від 6 до 18 років.



За результатами Конкурсу, компетентне журі до складу якого увійшли представники Управління Держпраці та ПАТ «Хмельницькгаз» визначить переможців, які отримають заслужені відзнаки та подарунки. Дитячі малюнки розміщуватимуться у місцях масового перебування людей та у ЗМІ.

Через дітей організатори Конкурсу хочуть привернути увагу батьків, споживачів природного газу, як безпечно користуватися газовими приладами, щоб уникнути аварій. Неодноразово, саме діти першими відчували запах газу, погашену чайником конфорку плити тощо.

Також, впродовж жовтня планується проведення у навчальних закладах Хмельниччини відкритих уроків на тему «Безпечний газ», за участю головних державних інспекторів відділу нагляду на виробництві і на об'єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці та фахівців газового господарства.


Інформаційно

Усі художні твори надсилати на адресу Управління Держпраці у Хмельницькій області (м. Хмельницький, вул. Кам'янецька, 74) або ПАТ «Хмельницькгаз» (м. Хмельницькій пр. Миру, 41) до 28 жовтня.



До списку новинВпередНазад