Новини

У Лебедині машиніст автомобільного крану загинув від ураження електричним струмом. Управлінням Держпраці у Сумській області створено спеціальну комісію для проведення розслідування та встановлення обставин і причин трагедії, а також виявлення осіб, дії або бездіяльність яких призвели до загибелі працівника.

Згідно повідомлення, що надійшло до Управління Держпраці у Сумській області, нещасний випадок стався 7 жовтня 2016 року у ТОВ «КРУК», м. Лебедин, близько 14 год. 30 хв… На будівельному майданчику залізничної навантажувальної площадки підприємства машиніст автомобільного крану одержав ураження електричним струмом. Трагедія сталася під час розвантаження з автомобіля КАМАЗ бетонних плит. Машиніст автомобільного крану, під'їхавши під лінію електропередач (10 кВт), при підйомі стріли доторкнувся до електричного дроту. На жаль життя 28-річного працівника врятувати не вдалося. Слід зауважити, що загиблий мав 5-річний досвід роботи за професією.

Управління Держпраці у Сумській області наголошує на тому, що особиста обережність та додержання правил безпеки — запорука збереження здоров'я тажиття!




До списку новинВпередНазад