Новини
Широкий асортимент товарів було представлено під час роботи 16 спеціалізованої виставки «Електроніка і енергетика» і виставки «ЕнергоСфера», які було організовано нещодавно у Центрі виставочних технологій Одеського морського вокзалу. Обидві виставки стали новим енергетичним поштовхом для розвитку бізнесу України. Мета проектів — демонстрація новинок і обговорення актуальних питань енергозберігання, альтернативної енергетики Одеси і області.
У роботі виставок, які розмістились на більш як 2000 кв м, взяли участь понад 70 підприємств, організацій, фірм, експонати оглядали більше 3500 відвідувачів.
Увагу відвідувачів привернули експонати компанії «Атмосфера», КП «Одеська обласна енергозберігаюча компанія», ООО «Неотепло», «Новатек-електро», «Комплекс комфорт», «Ксімекс-електро», «GLOVETEX» та ін.
Нові зразки товарів, необхідних для успішної організації охорони праці, представила виробничо-комерційна фірма «Комплект»: спецодяг, спецвзуття, інші засоби індивідуального захисту — засоби для захисту рук, органів дихання, зору, слуху.
Продукція відповідає не лише українським, але й зарубіжним стандартам якості, захищає від шкідливих факторів виробництва та навколишнього середовища, відрізняється високою якістю пошиву, та ін.
Експонати виставки було розміщено за розділами: енергоефективне тепло, промислове теплозабезпечення, фінансування програм енергоефективності, міське господарство і ЖКГ, енергоефективне освітлення, поновлювані джерела енергії та ін.
Виставки подібного рівня об'єднують представників компаній, пропонуючих зарубіжний досвід і технології, розробників, спеціалістів будівельно-монтажних організацій, енергетиків крупних промислових підприємств, громадські організації.

Прес-служба Головного управління




До списку новинВпередНазад