Новини
Управлінням Держпраці у Хмельницькій області, за участю Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань проведено семінар для інженерно-технічних працівників Подільського державного аграрно-технічного університету.



Під час заходу порушувалось питання дотримання вимог безпеки під час виконання робіт та експлуатації об'єктів підвищеної небезпеки. Поставлено акцент на пунктах Правил охорони праці на автомобільному транспорті, Правил охорони праці під час роботи з інструментами та пристроями, Правил безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів, які безпосередньо стосуються суб'єкта господарювання в напрямку підготовки студентів.

У ході заходу наголошено на вимогах безпеки під час проведення навчально-виховного процесу у кабінетах фізики, хімії, біології та виробничих майстернях. Також під час роботи на навчально-дослідних дільницях, проведені екскурсій, занять з фізичної культури і спорту, допризовної підготовки.



Фахівці Управління надали роз'яснення стосовно дотримання нормативних актів з питань охороні праці для навчальних закладів, у яких проводиться профільне навчання і професійна підготовка студентів різних спеціальностей для навчально-виробничих майстерень та при проходженні практики.



Також було обговорено питання щодо дотримання працівниками технологій виконання аварійних робіт та інших нормативно-правових документів з питань охорони праці, здійснення постійного контролю за дотриманням трудової та виробничої дисципліни, застосуванням підлеглими працівниками та студентами засобів індивідуального захисту (передбачених нормами) та використанням справного інструменту.



До списку новинВпередНазад