Новини
Фахівці Головного управління Держпраці в Одеській області організували та провели семінар-нараду з питань охорони праці у райдержадміністрації м. Березівки Одеської області. Темою семінару-наради було «Дотримання вимог «Правил безпеки систем газопостачання» щодо експлуатації димових і вентиляційних каналів».
У семінарі-нараді також взяли участь керівництво Березівського ЖКГ та УЕГГ, представники селищної та сільських рад Березівського району, суб'єкти господарювання, що виконують роботи з технічного обслуговування димоходів та вентиляційних каналів.
Невдовзі розпочнеться опалювальний сезон, тому під час семінару-наради розглядалися питання, які необхідно вирішити негайно. Головний державний інспектор Головного управління Є. Нефьодов проінформував присутніх про періодичність обслуговування димових та вентиляційних каналів та про особливості їх технічного обслуговування в зимовий період. Він ще раз нагадав про недопущення випадків встановлення в будинках, які обладнані приладами і апаратами з відведенням продуктів згоряння в димоході, пристроїв витяжної вентиляції з штучним спонуканням, та необхідності проведення профілактичного інструктажу стосовно цього під час обслуговування димоходів та вентканалів. Представник Головного управління ще раз вернув увагу присутніх на аналіз та причини нещасних випадків під час використання газу у побуті, які сталися внаслідок експлуатації несправних димоходів та вентиляційних каналів.
Під час роботи семінару-наради були розглянуті питання порядку проведення навчання з питань охорони праці, якості проведення інструктажів на робочому місці з питань охорони праці та ін.
Представники Головного управління відповіли на задані питання.

Прес-служба Головного управління



До списку новинВпередНазад