Новини
Державними інспекторами з питань праці Управління Держпраці у Хмельницькій області впродовж січня — серпня 2016 року проведено у місті Хмельницькому 175 перевірок щодо нагляду і контролю за додержанням законодавства про працю на 129 підприємствах, установах та у фізичних осіб-підприємців, які використовують найману працю.

Під час перевірок інспекторами виявлено більше двохсот порушень законодавства про працю, з них 121 порушення з оплати праці, 47 порушень щодо недотримання норм робочого часу і відпочинку працівників, 15 стосовно ведення трудових книжок та 6 щодо порядку оформлення трудових договорів.

Тільки за час безпосереднього проведення перевірок державними інспекторами з питань праці у підприємствах, що розташовані на території міста за січень — серпень 2016 року заборгованість із виплати заробітної плати, за результатами здійснених Управлінням заходів впливу під час проведення перевірок щодо усунення встановлених порушень, зменшилася на загальну суму 1 млн. 45 тис. грн. відносно 418 найманих працівників.

З метою усунення по місту Хмельницькому виявлених порушень трудового законодавства Управлінням за вказаний період внесено 54 приписи, складено і передано до суду 41 протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 41 КУпАП.



До списку новинВпередНазад