Новини
Фахівці головного управління Держпраці в Одеській області взяли участь у семінарі-нараді з питань охорони праці в КП «Теплопостачання міста Одеси».
Зараз працівники підприємства виконують роботи з підготовки основних фондів до початку опалювального сезону. Тому метою семінару- наради було забезпечення профілактики травматизму та підвищення кваліфікації працівників відповідної галузі в питаннях охорони праці та промислової безпеки. Головний державний інспектор С. Малярчук розповіла присутнім про зростання рівня травматизму на об'єктах житлово-комунального господарства Одеси та області з початку 2016 року. У зв'язку з цим представник Головного управління нагадала присутнім про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці працівників, які виконують роботи підвищеної небезпеки, про дотримання вимог НПАОП під час ремонту тепломеханічного обладнання теплових мереж і тепловикористовувальних установок за нарядами та розпорядженнями, у тому числі підрядними організаціями.
Також було звернуто увагу на порядок надання першої домедичної допомоги особам, які постраждали від нещасних випадків.
Представники підприємства, які виступили на семінарі-нараді, розглянули питання забезпечення працівників спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами індивідуального захисту, а також проведення позапланових інструктажів з питань безпечного виконання робіт.
Фахівці Головного управління відповіли на задані питання.

Прес-служба Головного управління



До списку новинВпередНазад