Новини
Під час робочого візиту у Кам'янець-Подільський район голова Хмельницької обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук, начальник Управління Держпраці у Хмельницькій області Олексій Глушаков, директор державного підприємства «Подільський експертно-технічний центр Держпраці» Анатолій Буряковський відвідали публічне акціонерне товариство «Подільський цемент».



Розпочали з огляду кар'єру, де видобувають сировину для виробництва. Далі відвідали виробничу базу та оглянули обладнання, встановлене на новому виробництві, яке повністю відповідає європейським стандартам, ступінь очищення викидів становить 99,9%.



Оглянувши основні виробничі потужності підприємства начальник управління Держпраці Олексій Глушаков відзначив належний рівень охорони праці та врахування усіх нормативних вимог під час виконання працівниками трудових обов'язків.



Голова облдержадміністрації Олександр Корнійчук зазначив, що підприємство, на якому працює більше 500 осіб, а обсяг реалізації промислової продукції за січень-липень збільшився на 15,3% відповідно до такого ж періоду минулого року, є взірцем для будь-якого підприємства.



Як зазначив директор підприємства Святослав Козленко, сума інвестиції, вкладених у товариство, склала понад 300 млн. євро. Підприємством сплачено податків до бюджетів усіх рівнів понад 100 млн. гривень. Річні витрати на охорону праці в середньому складають 8 млн. гривень.



Інформаційно.
З травня 1999 року ПАТ «Подільський цемент» увійшло до складу міжнародної компанії з виробництва будівельних матеріалів CRH.

В 2008-2011 роках за рахунок коштів інвестора (нідерландської компанії CRH Poland Products & Distribution B.V.) підприємство пройшло повну модернізацію та перейшло на сучасний екологічно-безпечний сухий спосіб виробництва цементу.
Дане підприємство є одним із найпотужніших виробників цементу в Європі та найефективнішим і найсучаснішим підприємством із сухим способом виробництва клінкеру.

Підприємство є першим цементним заводом в Україні, який приєднався до Кіотського протоколу в рамках Проекту Спільного Впровадження ООН.





До списку новинВпередНазад